Sorry!

Beklager for at jeg ikke har skrevet noe på tusen år.(ikke bokstavelig talt)

Jeg har hatt veldig mye og gjøre for tiden. bl.a at jeg tok vaksine på Torsdag! Helt forferdlig! Men det gjorde faktisk ikke vondt på den måten som vondt-vondt.. Etter på ble jeg dårlig fordi at jeg hadde gruet meg på mye dagene før så når jeg var ferdig var hele kroppen utslitt.. jeg tok vaksine mot Livmorhalskreft. Man får kun det tilbudet når du går i 7.klasse. Jeg har bare 2 doser igjen!

Jeg andbefaler folk og ta den! Virkelig andbefaler! Tenk deg om.. Vis du ikke tar denne lille vaksinen og du kanskje får Livmorhalskreft, da må du ta mye,mye mer sprøyter og vaksiner!!

Mer informasjon om Livmorhalskreft-vaksinen får du når du går i 7.klasse..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wiwy

Wiwy

12, Hamar

Hei<3 Jeg heter Sara. Jeg er 12 år og bor i Stange/Hamar. Jeg elsker å danse, ja det er nesten livet mitt utenfor skolen osv.. Jeg går på fiolin, noe som jeg misliker sterkt og kor som jeg egentlig er ganske glad i men litt kjedelig med småunger som henger etter deg.. Jeg har en Mor og Far som de fleste også 2 søsken, Simon og Sunniva. Vel det var litt om meg.. Vil du lese hverdagen min så bare scroll nedover på siden og les innleggene. Kyss & Klem Fra Sara

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits