Hei!

Hei! Dagen idag har vært fantastisk! Det starten med og ringe Karoline(lillemisskarro) og spørre om og komme til henne.. Jeg skulle egentlig ta bussen men fetteren til mamma, Audun sa kan kunne kjøre meg inn til byen i traileren! De var dødskult! Da vi var i Hamar sentrum så stirret alle på meg da jeg steg ut av traileren på en bussholdeplass i Sentrum..

Senere møtte Karro meg.. Hun hadde penger også jeg.. Vi dro til Mcdonald og kjøpte Mcflurry is.. MMMMMMM! Vi ble i byen ved lekeplassen.. Etter all isen ble jeg kvalm av snurreleken:S.. Vi gikk også og kjøpte potetgull før vi dro hjem til henne.. Der ble vi gale og tøysa rundt..

Da jeg ble henta dro vi til Rimi og kjøpte godsaker og sånt.. sånn var dagen TIL NÅ!

Imorgen skal jeg til Trysil på snowboard!!


Karoline på sittesnurretingen:

 

RIMI :D


Dette var dagen min TIL NÅ!

Kyss & Klem fra Sara

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Wiwy

Wiwy

12, Hamar

Hei<3 Jeg heter Sara. Jeg er 12 år og bor i Stange/Hamar. Jeg elsker å danse, ja det er nesten livet mitt utenfor skolen osv.. Jeg går på fiolin, noe som jeg misliker sterkt og kor som jeg egentlig er ganske glad i men litt kjedelig med småunger som henger etter deg.. Jeg har en Mor og Far som de fleste også 2 søsken, Simon og Sunniva. Vel det var litt om meg.. Vil du lese hverdagen min så bare scroll nedover på siden og les innleggene. Kyss & Klem Fra Sara

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits