McDonald + Sko

Yey!

Jeg vet at overskriften høres ut som vi spiser det hele tiden men neida.. Vi spiser det aldri, såååååååå YEY! Jeg elsker McDonald`s mat... Idag bestilte jeg min første voksen Cheeseburger:P Hehe.. Jeg tar alltid barnemeny..

Jeg kjøpte også nye sko! Innesko til Hiphopen.. Jeg vokser så fort i føttene så enda et par er for små... Men de nye er mye finere.. Jeg tar bilder nå også legger jeg dem ut nå under HER..


HA! Jeg er så glad i skoene at jeg ikke vil ta dem av! Neida.. Jeg skal gå den inn til dansen..

Jeg følgte ikke helt med.. Men, men..

 

Har du en kommentar så vær så snill og kommenter..

Kyss & Klem Fra Sara

2 kommentarer

Åsne

20.mar.2012 kl.18:16

Fine sko!!! Liker du M mat

Wiwy

20.mar.2012 kl.18:47

Åsne:Ja faktisk.. Jeg vet at de ikke har det fint der og at det er møkkete og sånt men jeg elsker MCD-Mat.. Så det er litt merkelig.. Men hvem liker ikke MCD-mat i det hele tatt?

Skriv en ny kommentar

Wiwy

Wiwy

12, Hamar

Hei<3 Jeg heter Sara. Jeg er 12 år og bor i Stange/Hamar. Jeg elsker å danse, ja det er nesten livet mitt utenfor skolen osv.. Jeg går på fiolin, noe som jeg misliker sterkt og kor som jeg egentlig er ganske glad i men litt kjedelig med småunger som henger etter deg.. Jeg har en Mor og Far som de fleste også 2 søsken, Simon og Sunniva. Vel det var litt om meg.. Vil du lese hverdagen min så bare scroll nedover på siden og les innleggene. Kyss & Klem Fra Sara

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits