Budor, Fiolin, Kor og Shopping!

Hei!

Jeg skriver veldig sent idag fordi denne dagen har vært fullbooket!

Først så dro jeg til Budor med skolen!! Jeg, Åsne, Helene og Ida skulle egentlig ake, men Helene dumpa oss for slalomski-.-.. Ida tørte plutselig ikke og kjøre så det ble bare meg og Åsne.. Det var kjempe gøy! Vi kjørte kanskje mye, men alt jeg kunne tenke på var godteri:P Bilder av Budorturn kommer senere..

Etter skolen gikk jeg til fiolintimen-.-.. JJeg hater fiolin, men jeg må fortsette til slutten av året.. Jeg mener at man skal slutte når man vil.. MEN DET MENER IKKE MAMMA OG PAPPA!

Etter fiolinen gikk jeg hjemover også var det klart for og gjøre seg klar til kor.. Sunniva skulle starte så dette ble spennende. Jeg fant ikke heftet mitt og glemte påmeldningskjemaet som jeg hadde gløymt og levere.. *Sukk* .. Som den overbeskyttende storesøsteren som jeg er, så passet jeg på Sunniva og tokk ikke øynene fra henne.. Dessverre var hun kvalm(Etter sykdom) så hun var litt sky..

Etter koret som gikk ganske bra så dro vi til CC! Der kjøpte vi selfølgelig klær og is som normale mennesker..:P Bilder av klærne som var til meg kommer..

Nå sitter jeg og slapper av og tenker tilbake på denne dagen.. Tenker på alt det spennende som skjer iløpet av en helt normal Onsdag..

Bilde nr 1; T-skjorte 79.50,-

Bilde nr 2; Bukse 149,-

Bilde nr 3; T-skjorte 2 for 99(Sunniva fikk den andre)

Bilde nr 4; Hettegenser 49,-(Salg)

Vellykket kjøp!

Kyss & Klem Sara<3

Én kommentar

Wiwy

22.mar.2012 kl.16:58

Glemte kanskje og si at de kom fra Cubus og KappAhl..

Skriv en ny kommentar

Wiwy

Wiwy

12, Hamar

Hei<3 Jeg heter Sara. Jeg er 12 år og bor i Stange/Hamar. Jeg elsker å danse, ja det er nesten livet mitt utenfor skolen osv.. Jeg går på fiolin, noe som jeg misliker sterkt og kor som jeg egentlig er ganske glad i men litt kjedelig med småunger som henger etter deg.. Jeg har en Mor og Far som de fleste også 2 søsken, Simon og Sunniva. Vel det var litt om meg.. Vil du lese hverdagen min så bare scroll nedover på siden og les innleggene. Kyss & Klem Fra Sara

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits